Account en gegevens verwijderen
Een ouder kan het volledige LevelUp Leren-account zelf definitief verwijderen. Daarbij verwijderen we het gezin, de kinderprofielen, leerresultaten, antwoorden, punten, beloningen, herinneringen en actieve kindsessies.
Zo werkt het
- Log in met het ouderaccount.
- Open het ouderdashboard.
- Ga naar het onderdeel Account.
- Kies Account verwijderen en bevestig de waarschuwing.
Verwijderen is permanent. Pincodehashes, sessietokens en andere beveiligingsgegevens worden nooit opgenomen in een gegevensdownload.